Winkel Leidschendam, winkelcentrum Leidsenhage (Tapijten)

 

winkel


In onze sfeervolle winkel (kamperfoelie 12 -14) in winkelcentrum Leidsenhage te Leidschendam met ruim 3000 gratis parkeerplaatsen, vindt u een ruim assortiment Perzische tapijten. Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Door eigen import via onze groothandel heeft u de mogelijkheid om een keuze te kunnen maken uit een zeer uitgebreid assortiment van zowel moderne als klassieke Perzische tapijten  In de winkel vind u naast Perzische tapijten ook een grote collectie Ziegler, Berber en Nepal tapijten..

 

Ook voor grote maten kunt u bij ons terecht, van 3,5 x 2,5 meter t/m 8,5 x 5 meter hebben wij een enorme sortering in verschillende prijsklasse.   

 

 

Wanneer u een Perzisch tapijt, is het de grote sfeermaker in uw woon, eet - of slaapkamer. Onze medewerkers kunnen u prima adviseren. Ook kunnen wij desgewenst eerst bij u thuis langskomen om een indruk te krijgen van uw interieur om u beter te kunnen helpen in uw keuze.

Natuurlijk is er de mogelijkheid om diverse tapijten vrijblijvend opzicht thuis te krijgen, zodat u de verschillende stijlen kunt uitproberen.

U kunt bij ons ook terecht voor deskundige reparaties en restauraties en kunnen wij uw tapijt op een geheel natuurlijke wijze reinigen. Desgewenst leveren wij ook ondertapijt, zodat uw handgeknoopte tapijt niet meer kan verschuiven op uw vloer.
Te allen tijde bent u van harte welkom in onze sfeervolle winkel voor deskundig advies, taxaties en inruil van uw gebruikte tapijt(en).


Showroom Den Haag, bedrijventerrein Forepark (Meubels, woonaccessoires en tapijten)

groothandel

Het totale assortiment tapijten, meubels, woondecoratie en (barok)  spiegels is hier te zien in onze showroom en alles kan direct worden afgehaald (cash & carry).

In onze showroom (2000 m²) hebben wij  een zeer grote collectie (teak) meubelen woonaccessoires en (brocante) spiegels (cash & carry). De totale voorraad vind u op het tabblad meubels & accesoires. Ook vindt u hier een zeer grote collectie van  Perzische tapijten, in alle maten (van 60 x 40 cm t/m 8,5 x 5 meter!)Vanuit onze groothandel leveren wij aan diverse winkels door heel Nederland.
Onze showroom kunt u gebruiken als verlengstuk van uw winkel. Wanneer uw klant een speciale wens heeft kunt u via ons een uitnodigingskaart krijgen, zodat uw klant de groothandel kan bezoeken (u als winkelier mag hierbij uiteraard aanwetapijtenzig zijn). Vraagt u gerust naar onze voorwaarden.


De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00. U hoeft geen afspraak te maken. En u kunt gratis parkeren voor de deur.

 

 

 

 

 

 

Geschiedenis


teakTTM wonen - perzische tapijten en (teak) meubelen, is een familiebedrijf.

Sinds 1965 importeren wij de mooiste Perzische tapijten naar Nederland. Onze winkel, gevestigd in Winkelcentrum Leidsenhage te Leidschendam, bestaat vanaf 1974.
In onze showroom (2000 m²) in het Forepark te Den Haag, hebben wij door rechtstreekse import de grootste collectie handgeknoopte Perzische tapijten van Nederland.

Iedere stad of streek heeft zijn eigen motieven en kleuren waardoor er een grote diversiteit aan Perzische tapijten bestaat.
 In Iran worden alle tapijten met de grootste zorg door ons zelf verzameld, rechtstreeks vanuit de knoperijen uit alle delen van het land. Ook trekken wij de woestijn in, om bij nomaden de meest authentieke tapijten in te kopen.
 Tevens betrekken wij de tapijten uit onze eigen ateliers, die speciaal met door ons geselecteerde en (natuur)geverfde wol en/of zijde geknoopt worden.

Hierna worden alle tapijten verzameld in Tehran. Waar in eigen beheer de laatste handelingen verricht worden, zoals wassen met natuurzeep, scheren, afwerken en een laatste inspectie van ieder tapijt voordat ze voor verzending gereed worden gemaakt. Vervolgens worden ze per vliegtuig of vrachtwagen naar onze showroom / groothandel in het Forepark getransporteerd. Bij binnenkomst worden de mooiste exemplaren direct apart gehouden voor onze eigen winkel in Leidsenhage.
Hier vindt u een enorme collectie klassieke en moderne Perzische tapijten in alle soorten, kleuren en maten. Mocht het tapijt van uw keuze niet in de winkel aanwezig zijn, is het altijd mogelijk een bezoek te brengen aan de showroom in onze groothandel.

Tevens kunt u bij ons terecht voor deskundige reparaties en restauraties en kunnen wij uw tapijt op een geheel natuurlijke wijze reinigen. Desgewenst leveren wij ook ondertapijt, zodat uw handgeknoopte tapijt niet meer kan verschuiven op uw vloer.
Te allen tijde bent u van harte welkom in onze sfeervolle winkel voor deskundig advies, taxaties en inruil van uw gebruikte tapijt(en).

Sinds 2008 importeren wij ook meubels vanuit Indonesië. Als eerste voornamelijk klein meubels, spiegels en woonaccessoires uitsluitend voor onze winkel. Maar inmiddels is dat behoorlijk uitgebreid met allerlei soorten meubels, woondecoratie  zoals buffetkasten, salon en eettafels, dressoirs en (brocante) spiegels etc. (Kijk voor de actuele voorraad op de "Meubels & Accessoires" pagina). De meubels worden tegenwoordig volgens het cash & carry model verkocht in onze showroom tegen zeer concurrerende prijzen. Er komt gemiddeld elke maand een container binnen met steeds een wisselend assortiment.

 winkel

 

Winkel - Winkelcentrum Leidsenhage - Kamperfoelie 12 - 14 Leidschendam - Tel: 070 - 320 20 16
Showroom & Groothandel - Bedrijventerrein Forepark - Taag 63 - 67 Den Haag - Tel: 070 - 327 82 55

Laatst bijgewerkt: