Meubels & Accessoires


teakAlle meubels staan in onze showroom:


Taag 63-67
2491 CS Den Haag (bedrijventerrein Forepark)
Tel: 070-327 82 55

Openingstijden:

dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

De genoemde prijzen zijn meeneemprijzen (cash&carry) en alles is direct uit voorraad leverbaar. De voorraad wordt dagelijks op deze site bijgewerkt. Alle aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
 

Bezorgen? dat kan al vanaf € 7,50 :

Voor bezorging in heel Nederland hebben we zeer aantrekkelijke tarieven (vanaf € 7,50 tot  € 99,-) Kijk op onze bezorg pagina voor meer informatie.

Eigen vervoer is natuurlijk voordeliger en sneller, er is voldoende verpakkingsmateriaal aanwezig en uiteraard helpen wij met inladen.
 

Door rechtstreekse import uit Indonesië en meeneemprijzen, kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen leveren. Alle meubels zijn van eerste klas teak hout.  Er komen meerdere containers per maand teakbinnen met steeds een wisselend assortiment.
Op deze pagina vind u meer informatie over teak.

Bij ons vindt u onder andere: salontafels, eettafels, stoelen, buffetkasten, boekenkasten, vitrinekasten, tv-meubels, dressoirs, side tables, bijzettafels, ladekasten, (barok) spiegels, tuinmeubelen, diverse kleine meubelen en leuke woonaccessoires, in diverse afwerkingen (white wash, onbehandeld teak, mahonie, zilver, enz). Een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard.

Alle meubels zijn te zien en kunnen afgehaald worden in de showroom / groothandel. Facturering geschiedt via onze winkel.

Wij kunnen geen garantie geven op natuurlijke werking van houten artikelen, een goede vochtigheidsgraad in uw woning kan scheurtjes of kromtrekken tegengaan, maar nooit helemaal voorkomen.

 

 


Wilt u op de hoogte gehouden worden als er weer nieuwe meubels in de collectie binnen zijn gekomen? Dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan af en toe een e-mail van ons met de meest recente aanbiedingen. klik op de ondertstaande link:

https://laposta.nl/f/ss3rr60y3ifj
instagram-logo.jpeg

Bekijk ook onze aabiedingen op: Marktplaats
Winkel
- Winkelcentrum Leidsenhage - Kamperfoelie 12 - 14 Leidschendam - Tel: 070 - 320 20 16
Showroom & Groothandel - Bedrijventerrein Forepark - Taag 63 - 67 - Den Haag - Tel: 070 - 327 82 55

Laatst bijgewerkt: